Fläderblomspannkaka & plättar

Serverar: 4 portioner

Det är alltid Gott med pannkakor & plättar...prova dessa.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 1 krm salt
  • 3-4 fläderblomsklasar
  • Instruktioner

    Vispa mjöl och mjölk till en slät smet. Tillsätt ägg och salt. Skölj blomklasarna väl. Klipp ner blommorna i smeten. Låt smeten dra ett par timmar. Grädda i pannkakspanna eller plättlägg. Servera gärna med blåbärssylt till.

    Liknande recept

    5
    15 min
    2-4
    2
    4.3
    5 min
    1-2
    7
    4.3
    1 h 24 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben