Serverar: 4 portioner
Detta är mycket gott! Servera gärna med ugnsbakade potatisklyftor, brynta champinjoner och sallad. Prova gärna några av mina andra recept.Kika in på http://hem.passagen.se/inger1/ Hoppas att du finner något annat gott där!
* Putsa och skär filén i 2 cm tjocka skivor. Platta ut den lätt med handen.* Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp matfettet i en stekpanna. Bryn köttbitarna gyllenbruna i smöret tillsammans med löken och vitlöken. Salta och peppra. Tag upp köttet.* Häll senapen och créme fraichen i pannan. Späd med vinet och låt koka upp.* Lägg i köttet och låt det småputtra ettpar minuter. Tillsätt den hackade gurkan och rör om. * Servera med ugnsbakade potatisklyftor, brynta champinjoner samt sallad.Tid: ca 45 min.Dryck: ex rött vin, Syrah 6528