Fläskfilé gulasch

Serverar: 1 portioner

Smarrigt.

Ingredienser

  • 3 tjocka skivor fläskfilé (ca 125 g)
  • 1/2 röd paprika
  • 1/2 gul paprika
  • 2 små färska lökar
  • 1 tsk olja
  • 1 dl vatten
  • 1/2 msk kycklingfond
  • 1 msk ajvar relish
  • Salt
  • Peppar
  • 1 timjankvist att dekorera med
  • Instruktioner

    1. Dela köttskivorna i halvor. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Halvera lökarna. Bryn köttet i olja i en stekpanna. Lägg i paprikan och löken och låt det fräsa med.
    2. Häll på vatten, kycklingfond och ajvar relish. Låt allt koka några minuter. Smaksätt med salt, peppar, dekorera med timjan och servera valfri mängd kokt potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben