Fläskfilé i grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jag har gjort den här rätten många gånger! Lika god varje gång! Och så enkel sen!

Ingredienser

  • 500-700 g fläskfilé
  • 2 msk smör
  • Salt
  • 2 dl buljong (gjord på tärning)
  • 1/2 msk mjöl
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk frystorkad grönpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär filén i skivor och stek på varje sida i 3-4 minuter. Lägg köttet i en gryta. Fräs ur stekpannan med buljong.
    2. Vispa ner créme fraiche och mjölet utrört i lite kallt vatten. Tillsätt salt och söndersmulad grönpeppar och häll såsen över köttet.
    3. Blanda och värm upp köttet i såsen. Servera med ris eller potatis och haricots verts.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben