Fläskfilé i grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

Receptet kommer från en gammal arbetskamrat, mycket god filégryta.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 påsar grönpepparsås , ex . Blå band
  • 1 gul lök
  • 1 paprika
  • 1 liten burk skivad svamp
  • 1 paket vispgrädde
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skär filén i skivor, hacka löken. Bryn filé och löken. Gör såsen efter paketets recept, låt puttra ett tag, häll i grädden i såsen.
    2. Tillsätt filé, lök och det skurna grönsakerna i såsen, låt puttra i 20 minuter, rör om då och då. Strö över persilja om så önskas. Servera tillsammans med ris, potatisgratäng, klyftpotatis eller det du vill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben