Fläskfilé i örtsås

Serverar: 4 portioner

Busenkel att tillaga och jättegod

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • olja till stekning
  • Sås
  • 1 dl köttbuljong
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 - 3 msk dijonsenap
  • 1 dl hackad dill
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad gräslök
  • Vitpeppar
  • salt
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn dem i olja i en stekpanna
    2. Sås: Koka upp buljong och grädde. Blanda ner senap och kryddgrönt. Lägg i filébitarna och låt puttra ca 5 minuter Smaka av med peppar, salt och ev. mer senap.
    3. Servera med kokt potatis och en grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    enAnnan 23 augusti 2008

    Åt detta igår, väldigt gott :) Vi hade rösti och grönsaker till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben