Fläskfilé i örtsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel och god bjudrätt.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1 paket bacon
  • 1 ask philadephiaost
  • grillkrydda
  • 1 förpackning Kelda örtsås
  • Instruktioner

    Skiva köttet och stek det i panna, krydda med grillkrydda. Lägg över i ugnsfast form. Stek baconet klippt i mindre bitar, ta upp och blanda det med osten. Klicka detta över filébitarna. Häll över örtsåsen. Gratinera i ugnen i ca 30 minuter, i 225 grader. Klyftpotatis eller ris är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sarahh 26 januari 2009

    Detta var godis =) Jag hade creme fraich franska örter istället, det funkade oxå himla bra!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben