Fläskfilé Italiano

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott med pasta och riven parmesan.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 purjolök
  • 2 msk margarin
  • 1 burk hela tomater (350 g)
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • ½ dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Bryn dem vackert bruna på båda sidor. Krydda med salt och peppar. Skölj och strimla purjolöken och låt den bryna med köttet några minuter. Späd med tomatspad och låt det hela småputtra under lock i 10 minuter. Tillsätt grädden och lägg i tomaterna strax före servering.
    2. Servera med pasta eller kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben