Fläskfilé med cheddarsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett gott och annorlunda sätt att laga fläskfilé

Ingredienser

  • 500 gr fläskfilé skuren i 1 cm tjocka skivor
  • 1 msk soja
  • 1 msk lime- eller citronsaft
  • 1 påse Old El Paso Taco eller Chili Seasoninig Mix
  • Smör eller margarin
  • 1 strimlad purjolök
  • 1 påse Old El Paso Cheddar Dip
  • 2,5-3 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl Old El Paso Tickn'n Chunky Salsa
  • 1 dl riven cheddarost
  • Instruktioner

    1. Blanda köttskivorna med soja, lime- eller citronsaft och kryddmix i en plastpåse och skaka om. Ställ kallt ca 2 tim.
    2. Sätt ugnen på 200 grader.
    3. Bryn köttet. Lägg över det i smord ugnssäker form. Strö över purjolöken.
    4. Vispa ner Cheddar Dip i kall grädde och låt koka upp under omrörning. Tillsätt salsa och rör om.
    5. Häll såsen över köttet i formen och strö över ost.
    6. Gratinera ca 20 min tills gratängen fått fin färg.
    7. Servera med kokt ris eller klyftpotatis, Old El Paso Thick'n Chunky Salsa och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben