Fläskfile med chips

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart gott! Och skulle det bli något över är det lika gott kallt.

Ingredienser

  • 500 g fläskfile
  • 1 påse pepparchips, 200 g (eller någon annan sort med bra smak)
  • 3 påsar Café de Paris-sås eller béarnaisesås
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilen i bitar och bryn den. Gör såsen enligt anvisningarna på paketet .
    2. Lägg ett lager chips i botten på en ugnsfast form, sedan fläskfilen och överst ytterligare ett lager chips. Häll rikligt med sås över, alla chips ska vara ordentligt täckta. Såsen gör att chipsen blir mjuka.
    3. Baka i ugn i 175-200 grader ca 20 minuter. Servera med sallad och kanske något gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Erajscha 1 oktober 2008

    Gott men jösses så flottigt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben