Lägg persiljan, vitlöken och olivoljan i en mixer och kör till en slät, grön olja. Smaka av med salt och peppar.
Koka upp vattnet med 1 msk smör och ½ tsk salt, vispa i couscousgrynen och ta kastrullen från värmen. Täck med lock och låt stå och svälla i 6 minuter.
Skär zucchinin i tärningar. Strimla vårlökarna och dela sockerärtorna i bitar. Fräs grönsakerna knappt mjuka i lite smör. Salta och peppra. Vänd ner grönsakerna i couscous och smaka av med salt och peppar.
Hejsan, hittade ditt recept med fläskfilé med couscous men couscousen är av durumvete så det är ju inte glutenfritt, men det finns ju alternativ till det tex: quinoa, annars verkar det gott, ska prova.
Hejsan, hittade ditt recept med fläskfilé med couscous men couscousen är av durumvete så det är ju inte glutenfritt, men det finns ju alternativ till det tex: quinoa, annars verkar det gott, ska prova.
Hejsan! Couscous är inte glutenfria.