Fläskfilé med mögelost

Serverar: 4-6 portioner

Så smarrigt :)

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 2-3 gul lök
  • 8-10 färska champinjoner (beroende på storlek)
  • 1 blå mögelost (kvibille)
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i skivor, stek, krydda den och lägg i ugnsform.
    2. Stek lökringar (överdrivet mycket lök) och lägg över köttet. Skiva champinjonerna, stek dom och lägg sedan över löken.
    3. Smula över mögelosten och häll grädde över. I ugn c:a 200° tills osten smält och fått lite färg. Servera med t ex pressad potatis eller ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ErikaK80 12 januari 2013

    All denna Lök tog över smaken av såsen annars mycket gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben