Fläskfilé med risgratäng

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 3 dl risgryn
  • 6 dl vätska (spad från sparris, svamp, krabba + vatten)
  • 1 tsk salt
  • paprikapulver
  • 1 burk sparris
  • 1 burk champinjoner
  • 1 burk krabba
  • 1 burk räkor
  • 2 dl grädde
  • 2 dl majonnäs
  • 2 ägg
  • 1 dl riven ost
  • 400 g fläskfilé
  • Instruktioner

    Koka riset som vanligt. Smaksätt med paprikapulver.Bred ut i smord ugnsfast form. Läggi sparris, svamp, räkor och krabba på riset. Vispa grädden tjock, blanda ner majonnäs och gulor.Vispa vitorna hårt och blanda i. Blanda vitorna i majonnäsblandningen. Lägg påosten. Gräddai 250 grader i 10 min. Skiva och stek fläskfilén. Servera köttet med gratängen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben