Ingredienser
600 g fläskfilé
2 msk smör eller margarin
2 scharlottenlökar
10 cm purjolök
1 vitlöksklyfta
250 g champinjoner
1 ½ dl vitt vin
1 ½ dl vatten
1 msk kalvfond
2 tsk grov senap
2 dl matlagningsgrädde
2 msk hackad timjan
2 tomater
Salt
Peppar
Fläskfilé med svampsås ? I stället för fläskfilé har jag använd rådjursfilé. Helt fantastiskt, utan konkurrens! En liten ändring: i svampsås har jag blandat c:a 50 gr lardo i små tärningar. Lardo är italienskt speck. Oh la láá.... Janne
Låter gott! Tack för kommentaren! Mvh Helén
Det blev jättegott. Jag tog färsk svamp och minskade lite på vinet men dock lite mera grädde....
Kul, ja man kan ju alltid pröva sig fram. Så gör jag också! Mvh Helén