Fläskfilé med vindruvor

Fläskfile med sås på crème fraiche och vindruvor.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 grönsaksbuljongstärning
  • 1 dl vindruvor
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  • 2 msk smör
  • Instruktioner

    1. Skölj halvera och kärna ur vindruvorna. Putsa och ansa fläskfilén och skär den i ca 4 cm tjocka skivor. Smid in med peppar hetta upp smöret.
    2. Stek filéerna ett par minuter på varje sida. Salta och ta upp dem. Koka ur pannan och rör ner crème fraiche och smula i buljongtärningen.
    3. Låt sjuda ett par minuter, smaka av med salt och peppar. Strö över vindruvorna och låt dem bli varma. Häll såsen över köttet .
    4. Servera med det du önskar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben