Fläskfilé med vitlöksås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Här kan man själv variera styrkan med antal vitlöksklyftor. Den blir krämig och god

Ingredienser

  • 5 - 600 g fläskfilé
  • 2 - 300 g vitlöksost
  • 2 buljong tärningar
  • 1 - 10 st vitlöksklyftor
  • 5 dl valfi grädde´
  • 500 g kokt tagiatelle
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Smält osten tillsammans med grädde i en gryta- Putsa och ansa fäskfilén fri från hinnor och fett. Skiva filén i ca 1 cm tjocka skivor, platta till och stek i stekpanna, salta och peppra. Lägg äver i grytan med ost och grädde. Krydda med buljong och pressa i valfri mängd vitlök.
    2. Servera med tagiatelle och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben