Fläskfilé och kantarellpanna
Serverar:
4 portioner
Denna goda filé bjuder jag ofta på.
Ingredienser
600 g fläskfilé
1-2 fint hackade vitlöksklyftor
2 dl crème fraiche
2 msk kantarellfond
12 körsbärstomater på kvist
1 msk repad färsk timjan
75 g förstekta eller konserverade kantareller
Salt
Nymald svartpeppar
Instruktioner
Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor och krydda med salt och peppar
Stek fläskfilébitarna i en stekpanna tills de är gyllenbruna. Låt vitlöken steka med mot slutet.
Tillsätt crème fraiche, kantareller, kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
Strö över färsk timjan.
Servera med ris och bröd.
Liknande recept
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.
4.2
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!