Fläskfilé pirri-pirri

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 25 minuter

Ytterligare ett gott och enkelt tips till fredagsmys

Ingredienser

  • 1-1,2 kg fläskfilé (2 filéer)
  • 1 stor gul lök
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk Pirri-Pirri (finns som sås på små flaskor)
  • 0,5 l matgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Putsa fillén och skär den i större bitar.
    2. Bryn fillébitarna i olja och smör med salt och peppar, lite i taget häll över på en gryta Skala och hacka löken, bryn den mjuk häll på chilisås och tomatpurén så det får lite färg, häll över i grytan. Slå på grädden och pirri-pirri såsen och koka ihop. Servera med färsk grön ravioli fyllda med ost och basilika samt en grönsallad och bröd, rött vin från chianti. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben