Fläskfilé smaskens

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Fredagsgott med mycket smak!

Ingredienser

  • Arla skogs-svamppanna
  • Ev. milda 4 % mer grädde
  • Fläskfiléer
  • 400 g champinjoner
  • 2 dl soltorkade tomater
  • 1 dl svart oliver
  • 1 gul lök
  • Kallrökt skinka i tunna skivor
  • 2 stora tomater
  • Vitlöksklyfta
  • Råris serveras bäst till
  • Instruktioner

    1. Hacka de soltorkade tomaterna, löken, oliverna och champinjonerna i strimlor eller småbitar.
    2. Stek löken och champinjonera i lite olja och ha sedan i de soltorkade tomaterna och oliverna.
    3. Skär fläskfilén i bitar och stek på båda sidorna. Häll på skogs-svampmixen och koka upp.
    4. Släng i de "tidigare stekta" i fläskfilé-svampsåsen. Klipp ner kallrökt skinka som pricken över i:et!
    5. Servera med tomathalvor med pressad vitlök över som varit några min i ugnen. Och råris!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben