Fläskfilé smaskens
Serverar:
6 portioner
Tid:
30 minuter
Fredagsgott med mycket smak!
Ingredienser
Arla skogs-svamppanna
Ev. milda 4 % mer grädde
Fläskfiléer
400 g champinjoner
2 dl soltorkade tomater
1 dl svart oliver
1 gul lök
Kallrökt skinka i tunna skivor
2 stora tomater
Vitlöksklyfta
Råris serveras bäst till
Instruktioner
Hacka de soltorkade tomaterna, löken, oliverna och champinjonerna i strimlor eller småbitar.
Stek löken och champinjonera i lite olja och ha sedan i de soltorkade tomaterna och oliverna.
Skär fläskfilén i bitar och stek på båda sidorna. Häll på skogs-svampmixen och koka upp.
Släng i de "tidigare stekta" i fläskfilé-svampsåsen. Klipp ner kallrökt skinka som pricken över i:et!
Servera med tomathalvor med pressad vitlök över som varit några min i ugnen. Och råris!
Liknande recept
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Örtfylld fläskfilé
5
45 min
4
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.
4.2
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!