Fläskfilé - stir fry med paprika

Serverar: 4 portioner

Gott och enkelt med wok.

Ingredienser

  • 250 g risnudlar
  • 1 msk olja
  • 500 g fläskfilé, i mindre bitar
  • 2 msk ingefära, finhackad
  • 2 st paprika, i bitar
  • 3 st salladslökar, grovhackade
  • 2 st woksauce phad thai, påse Santa Maria
  • 1 st koriander, kruka
  • 1 st lime
  • Instruktioner

    1. Koka risnudlarna enligt anvisning och skölj i kallt vatten så de inte klibbar.
    2. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Bryn köttet runt om. Tillsätt ingefära och grönsaker. Woka 2 minuter. Tillsätt nudlarna och rör om. Häll i marinaden och woka tills allt är genomvarmt.
    3. Garnera med koriander och lime.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben