Fläskfilégryta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Lagom stark!

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • Ca 500 g fläskfilé
  • 1 röd paprika
  • 1 msk tomatpuré
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • ½ dl mjölk
  • 2 msk ljus senap
  • ½ tsk sambal oelek
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Putsa och skär fläskfilén i de bitar ni vill ha. Bryn alla bitar i en stekpanna och lägg åt sidan. Strimla gul lök och paprikan. Stek allt i smör och olja tills paprikan och löken är mjuk. Ha i tomatpurén och sedan fläskfilén i samma panna. Häll sedan i crème fraichen och mjölken och låt koka upp lätt. I med senapen och kryddorna. Mängden senap kan varieras efter tycke. Servera med pennepasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben