Fläskfilègryta

Serverar: 3 portioner

Snabbt och enkelt

Ingredienser

  • 500-600 g fläskfilè
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 st buljongtärning
  • 2 msk dijong eller vanlig senap
  • 1 klyfta vitlök
  • 10 droppar tabasco
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilen i bitar. Vänd bitarna i svartpeppar eller krydda bitarna direkt i stekpannan. Fräs bitarna hastigt. Blanda grädde, créme fraiche, buljongtärning, senap, vitlök och tabasco i en kastrull och rör om. Lägg sedan i fläskfilebitarna i kastrullen och låt koka upp. Låt puttra på svag värme en stund.
    2. Servera med kroketter eller klyfftpotatis och en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben