Fläskfilégryta med spansk touch

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Kanongod gryta som är perfekt att bjuda på!

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé (skivas)
  • Bacon
  • 2 tomater
  • ½ paprika
  • 1 burk champinjoner
  • Grönsaksbuljong (1 tärning + ½ L vatten)
  • Soja
  • Matlagningsgrädde
  • Oliver
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Stek fläsfiléskivorna- ha på paprikapulver. Hacka grönsakerna i bitar och fräs. Blanda soja och grädde, låt koka ihop tillsammans med grönsakerna, buljongen och köttet. Finhacka oliverna och tillsätt i grytan. Stek bacon och lägg i grytan precis innan servering. Smaka av med salt & peppar vid behov.
    2. Njut med ris & sallad, eller varför inte en god potatisgratäng?

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben