Fläskfilégryta med wokgrönsaker

Serverar: 4-6 portioner

Supergod och lätt att tillreda

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 förpackning wokgrönsaker
  • 1 köttbuljong
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 vitlök (eller vitlökskrydda)
  • Ca 1 liter vatten
  • Soja
  • Salt
  • Allroundkrydda
  • Brun redning
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet i en stekpanna och krydda köttet. Hacka vitlöken och tillsätt den. Lägg köttet och vitlöken i en gryta, tillsätt wokgrönsakerna, vatten och köttbuljongen. Låt puttra tills grönsakerna är klara. Slå bort nästan allt vatten (använd gärna ett dukslag så inte kött/grönsakerna hamna i slasken).
    2. Tillsätt grädde, creme fraiche och lite soja så det får färg. Låt koka upp tillsätt brunredning så den blir krämig. Servera ris och en god sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben