Fläskkotlett i gräddig vitlökssås - LCHF

Supergod rätt. Mycket andvändbar sås som passar perfekt till de flesta primör.

Ingredienser

  • 4 benfria fläskkotletter á 175-200 g styck
  • Smör till stekningen
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 paket Boursin vitlöksost
  • Örtkrydda Provencale
  • Salt
  • Peppar
  • Tillbehör
  • Blomkål
  • Broccoli
  • Paprika
  • Tomater
  • Instruktioner

    1. Bryn kotletterna i lite smör i en stekpanna. Salta och peppra. Låt de steka sakta tills de är rosa inuti eller genomstekta. Låt grädden puttra en stund för att reduceras lite. Smula i ett paket Boursin vitlöksost och låt det få sakta sjuda en stund med grädden. Smaksatte med ötkrydda Provencale (som finns i frysdisken), salta och peppra.
    2. Koka blomkålen och broccolin några minuter i lite lättsaltat vatten. Tvätta, kärna ur och skiva paprikan i tunna skivor. Skiva tomaterna i skivor. Servera grönsakerna till kotletterna och såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben