Flätad fläskfilé

Serverar: 2-3 portioner

Supergod grillad

Ingredienser

  • 1 st lång fläskfilé
  • Färsk rosmarin-kvistar
  • 3 msk soja
  • 3 msk olja
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i tre delar på längden, men låt den sitta ihop längst upp. Fläta ihop och fäst ihop nedre ändarna genom att sticka en kvist rosmarin genom dem.
    2. Hacka resten av "rosmarinbarren" så att du har ca 1.5 msk. Blanda soja, olja, peppar (efter behag) och den hackade rosmarinen och marinera köttet i detta ett par timmar.
    3. Grilla på grillen tills köttet är genomstekt och skär sedan i bitar. Servera med gönsallad, potatissallad/potatisklyftor och grillsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben