Fransk Chokladcrème
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Snabbt och lätt att förbereda dagen innan.
Ingredienser
100 g mörk choklad
3 ägg
30 g smör
2 msk socker eller rom
Instruktioner
Bryt chokladen i bitar och smält sakta i mikron. Blanda i smöret och rör till det smält.
Dela äggen och rör i gulorna i chokladsmeten och socker eller rom. Kan även smaksättas med annan likör eller en skvätt starkt kaffe.
Vispa vitorna riktigt hårt , blanda i chokladsmeten försiktigt.
Häll upp i glas eller koppar och låt stå till nästa dag . Bon Appetit!
Liknande recept
Fransk fläskpannkaka
4.5
20 min
4
11
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Fransk potatissallad
4.6
1 h
4
8
Fransk fisk-soppgryta
4.9
6
3
Franske löjtnantens kyckling
45 min
4
Fransk gräddäppelpaj
4.6
6
6
Fransk citrontarte
4.5
1 h 30 min
8
2
Fransk chokladkaka
5
10-12
Kasslergryta med fransk senapssås
4.5
1 h
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!