Fransk gräslöksfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och lättlagad rätt

Ingredienser

  • 500 gr fisk, torsk, sej eller pangasiusfilé
  • 1 knippa gräslök
  • 2 st tomater
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1 msk fransk senap
  • Instruktioner

    Hacka gräslöken. Skär fisken i bitar och dela tomaterna kärna ur dem och skär i bitar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, gräslök och senap i en panna. Låt det koka ihop och lägg i fisken. Låt allt sjuda på svag värme 5 minuter (fryst fisk 10 min). Lägg i tomaterna och låt dem bli varma. Servera med pressad potatis

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (1)

    Moliis 19 maj 2013

    Detta recept använder jag både till fest och vardag och alla som har fått den serverad älskar den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben