Fransk kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

Lättlagad och mustig kyckling tillagad i gryta gärna gjutjärnsgryta!

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 300 g champinjoner
  • Arla svenskt smör
  • 2 ½ dl Kelda Laga mat 4%
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 2 msk senap
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk timjan
  • 2 krm svartpeppar
  • Persilja till garnering
  • Instruktioner

    1. Skär kyckling och svamp i bitar och fräs dem i smör. Tillsätt gräddmjölk, buljong, senap och vitlök.
    2. Låt koka ca 5 minuter. Smaka av med timjan och svartpeppar. Strö över persilja.
    3. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben