Fransk örtfisk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Hemmagjord variant av Arlas franska örtfisk.

Ingredienser

  • 400 g vit fisk
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 dl matgrädde
  • Timjan
  • Dragon
  • Cayennepeppar
  • 1 fiskbuljongtärning
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka ihop turkiska yoghurten och matgrädden på medelvärme. Kan behövas mer av yoghurt och grädde eftersom denna sås ska täcka fisken i kastrullen. Krydda gräddblandningen med timjan och dragon efter smak. För en extra liten touch ha i en nypa cayennepeppar. Smula i fiskbuljongtärningen och salta och peppra efter smak.
    2. Ha i fisken i blandningen och låt sjuda på svag värme tills fisken är helt vit. Serveras med kokt potatis och broccoli.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben