Fransk råbiff

Serverar: 1-4 portioner

Man kan steka dem eller äta de lite råa. De är lika goda vilket som.

Ingredienser

  • 400-500 g fint nötkött
  • 1 gul lök
  • 4 msk ljus fransk senap (valfritt)
  • 2 ägggulor
  • 4 msk olivolja
  • 3/4 dl persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda lök, köttet och kryddor i en matberedare, finfördela med stötvisa tag. Lägg sedan i ägggulorna, olja och persiljan. Blanda hastigt. Stek en klick färs, smaka av och krydda mer om det behövs. Forma sedan biffarna och halstra dem lätt.
    2. Servera med ex. hemmalagade pommes

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben