Detta var verkligen riktigt gott.
Ingredienser
500 g kycklingfilé
1 burk hela champinjoner
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl hönsbuljong
2 - 3 tsk fransk senap
1 msk äkta soja
1 msk vetemjöl
2 1/2 dl matlagningsgrädde
klippt gräslök
rosépeppar
Instruktioner
- * Skär köttet i strimlor. Bryn den gyllene runtom lite matfett. Salta och peppra. Lägg över i en gryta.
- * Låt svampen rinna av. Fräs den i lite matfett och lägg sen över i grytan.
- * Strö över mjöl och rör om. Tillsätt senapen och späd med buljong och grädde. Tillsätt soja. Puttra på svag värme ca 5 minuter. Smaka av.
- * Strö över klippt gräslök och rosépeppar. Servera med ris och en sallad.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Fräscha sommarrätter
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...
kanongott, hade ingen rosépeppar o gräslök i.