Fransk senaps kyckling

Serverar: 4 portioner

Detta var verkligen riktigt gott.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 burk hela champinjoner
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2 - 3 tsk fransk senap
  • 1 msk äkta soja
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • klippt gräslök
  • rosépeppar
  • Instruktioner

    1. * Skär köttet i strimlor. Bryn den gyllene runtom lite matfett. Salta och peppra. Lägg över i en gryta.
    2. * Låt svampen rinna av. Fräs den i lite matfett och lägg sen över i grytan.
    3. * Strö över mjöl och rör om. Tillsätt senapen och späd med buljong och grädde. Tillsätt soja. Puttra på svag värme ca 5 minuter. Smaka av.
    4. * Strö över klippt gräslök och rosépeppar. Servera med ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gottgris 2 juni 2010

    kanongott, hade ingen rosépeppar o gräslök i.

    Relaterade Artiklar

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben