Fransk senapsfilé
Serverar:
4 portioner
En klassisk krämig fläskfilégryta!
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 msk smör
3 schalottenlökar
½ msk dijonsenap
2 dl crème fraiche
Salt
Peppar
Servering
Ris
Blandad sallad
Instruktioner
Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Bryn i en matsked av smöret i varm panna i omgångar. Salta och peppra.
Finhacka schalottenlöken och fräs den mjuk i resten av smöret. Blanda i senapen och crème fraichen och låt koka upp under omrörning.
Lägg i fläskfiléskivorna och låt alltsammans puttra i knappt 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera genast med ris och en blandad sallad.
Liknande recept
Fransk fläskpannkaka
4.5
20 min
4
11
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Fransk potatissallad
4.6
1 h
4
8
Fransk fisk-soppgryta
4.9
6
3
Franske löjtnantens kyckling
45 min
4
Fransk gräddäppelpaj
4.6
6
6
Fransk citrontarte
4.5
1 h 30 min
8
2
Fransk chokladkaka
5
10-12
Kasslergryta med fransk senapssås
4.5
1 h
4
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!