Fransk Tryffeltårta

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 30 minuter

Helt oemotståndlig variation av kladdkaka. Avnjutes i små portioner! Denna tårta SKA göras dagen före serveringen. Helt perfekt!!

Ingredienser

  • 200 g margarin smältes
  • 200 g mörk choklad smältes
  • 4 ägg
  • 2 - 2½ dl socker
  • 2½ dl vetemjö
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Margarinet och chokladen smältes var för sej i olika kärl Rör ihop allt till en smidig smet och häll i en form med löstagbar botten. Grädda i 225 grader i 10-12 min.
    2. Serveras med lättvispad grädde och t.ex hallon eller exotiska frukter. Mmm...

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben