Fransk vitlöksfisk

Serverar: 4 portioner

Perfekt för dig som enkelt vill skapa franska smaker och dofter hemma!

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé , t ex gös eller torsk
  • 1 dl tort vin (eller 1 msk ctron och vatten)
  • 4 msk smör-&rapsolja
  • ½ dl ströbröd
  • ½ dl hackad persilja
  • ½ tsk salt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Sätt ugnen 225 grader. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör&rapsolja, ströbröd, persilja,salt och vitlök. Tillaga i mitten av ugnen 20 - 25 min. Servera med smörfräst spenat och kokt potatis.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben