Franska crêpes med fruktsallad

Serverar: 4 portioner

På ett riktigt crêperie väljer man mellan två pannkakor; galette eller crêpes. Galette är grövre, bakas på bovetemjöl och serveras som huvudrätt med matiga fyllningar. Crêpes görs av vetemjöl och äts som dessert med söt fyllning.

Ingredienser

  • 300 g färsk frukt (äpple, apelsin, banan)
  • 1 paket Kungsörnen pannkakor (16 st)
  • 1 kaka Marabou Premium Dark Pistachio (100 g)
  • 1/2 påse Garant ekologisk skivad mandel (100 g)
  • 1 påse Garant ekologisk hackade hasselnötter (50
  • Instruktioner

    1. Tärna frukter.
    2. Lägg ut pannkakor och toppa med hackad choklad, mandelspån och hasselnötter på halva pannkakan. Vik ihop och lägg i varm panna, 1–2 minuter. Lägg upp på tallrik, servera med fruktsallad.
    3. Tips! Torkade frukter och nötter är gott att toppa med.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben