Franska svampar

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 16 stora champinjoner
  • olivolja
  • gourmetsalt
  • 150 g färskost, t ex boursin
  • en nypa färska örter
  • Instruktioner

    Bryt försiktigt av stammarna på svamparna. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn svamparna runt om. Salta lätt.Fyll varje svamp med en klick ost. Lägg dem på ett ugnsfast fat. Sätt in i ugnen i 200 grader tills svamparna fåttfärg. Strö över finhackade färska örter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Den goda franska maten
    Idag serverar vi två typiska franska rätter, Ratatouille och Moules à...

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben