Friterad chili

Serverar: 8-10 portioner

Gott som tapas.

Ingredienser

  • 15-20 feferoni
  • 1 hg färskost
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl skorpmjöl
  • Olja att fritera i
  • Instruktioner

    1. Tag de största chilifrukterna, skär av en bit av toppen och låt dom rinna av på hushållspapper. Fyll en spritspåse med osten: Fyll osten i chilin.
    2. Vänd sen chilin i mjöl, ägg, skorpmjöl, (dubbel panering). Låt torka en stund. Vänd dem sedan en gång till i ägg och sen skorpmjöl. (Låt gärna torka en stund.) Fritera sedan i olja ca 2 min så dom får fin färg.
    3. Feferoni ( på burk ) finns ju både milda och starka , så välj det du känner för.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Malmöfestival
    Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben