Frittata med spenat och ruccola

Serverar: 2 portioner

Mycket gott och fördelen med frittata är att man kan stoppa ner i stort sett vad som. Variation förnyar.

Ingredienser

  • 125 g spenat - och ruccola
  • 2 medelstora potatisar
  • 3 ägg + 2 msk mjölk
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • ev. riven parmesan eller västerbottenost
  • Instruktioner

    Smält smör i en stekpanna och fräs det gröna mjukt tillsammans med skuren potatis, hackad lök, pressad vitlök och kryddor. Vispa ägg och mjölk och häll i. Grädda på medelstark värme. Lyft i smeten här och där med en spade. När den stelnat till sig för över den på en tallrik. Smält lite mer smör och stjälp den försiktigt upp och ner så den andra sidan också gräddas. Strö ev. över riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben