Frusen ansjovistårta

Serverar: 8 portioner

Gott och lätt till - påsk - midsommar - jul -

Ingredienser

  • 1 burk, 125 g ansjovisfiléer
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hackad dill
  • Till garnering
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 liten rödlök
  • ½ dl hackad gräslök
  • 1 burk, 125 g ansjovisfiléer
  • Instruktioner

    1. Hacka ansjovisfiléerna.
    2. Vispa grädden. Blanda den med ansjovis, gräslök och dill.
    3. Bred ut blandningen i en rund form. Ställ in i frysen. Låt stå ca 5 tim.
    4. Skala och hacka äggen. Finhacka rödlöken. Blanda ägg, rödlök och gräslök.
    5. Stjälp upp ansjovistårtan på ett fat. Garnera den först med ansjovisfiléerna, så att de markerar portionsbitar. Fyll i med de övriga ingredienserna. Se bilden.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    helenaso 17 juni 2008

    Hur ska denna serveras? Direkt från frysen eller ska den tina något?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben