Frusen chokladpaj á la Starshine

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Väldigt god chokladkaka som man gör klar och fryser in. Skönt när man ska ha gäster och har mycket att förbereda.

Ingredienser

  • 4 dl krossade digestivekex
  • 100 gr smält smör
  • 400 gr philadelfiaost
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 ägg
  • 200 gr mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda kex och smält smör, lägg i botten på en springform.
    2. Vispa ost, socker och crème fraiche krämigt, vispa hårt, häll i ett ägg i taget. Smält chokladen, häll över i äggsmeten. Blanda, slå över i springformen och sen in i frysen.
    3. Enkelt, kan inte misslyckas. Dock icke särskilt nyttig.......

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben