Sätt ugnen på 225 grader. Klä en rund form med bakplåtspapper
Vispa vitorna till hårt skum. Häll i hälften av sockret och vispa kraftigt i några minuter. Tillsätt resten av sockret. Vispa smeten blank och styv. Rör i maizenamjölet.
Bred ut smeten i formen så att den går upp ca 4 cm runt kanten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 5 minuter. Stäng av ugnen och låt formen stå kvar tills ugnen är kall.
Citronkräm: Riv det yttersta av citronskalet och pressa ur saften. Blanda skal och saft med gulorna och socker i en kastrull. Värm under ständig vispning utan att det kokar tills smeten är krämig. Ta från värmen och klicka i smöret lite i taget under vispning.
Fyllning: Vispa grädde, socker och vaniljsocker ganska fast. Rör i kokosen, men spara lite till garnering. Bred citronkrämen på marängbottnen. Fyll på med kokosgrädden. Strö över lite kokos.
Frys tårtan minst 3 timmar. Låt tina i kylskåp 40-60
minuter före servering.