Frusna Mary
Serverar:
4-6 portioner
Efterrätt som är både söt och syrlig.
Ingredienser
1 l vaniljglass
12-15 små maränger
1 dl lingonsylt
Garnering
Citronmeliss
Lingon
Instruktioner
Tina glassen tills den är halvmjuk.
Krossa marängerna något och rör ner dem och sylten i glassen. Blanda väl.
Frys glassen igen tills den är lagom hård, ett par timmar. Garnera vid servering.
Liknande recept
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Marys goda tomatsås
2-4
Frusen chokladtårta
4
8
1
Frusen jordgubbsdröm
4
5
Frusen cheesecake på mascarpone
4.5
4 h 30 min
8
1
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri)
40 min
10
Frusen hallondessert
5
6
3
Frusen mintchokladtårta
4.7
2
Frusen Lime Cheese Cake
4 h 30 min
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!