Frykens curryris

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 25 minuter

Det här kom jag på att göra när jag var lite lat och inte orkade använda mig utav två kastruller, en till ris och den andra till currysås. Det blev direkt en succé enligt mig. Servera till kyckling.

Ingredienser

  • 1 msk olja
  • 4 tsk curry
  • 2½ dl ris
  • 1-2 krossade vitlöksklyftor
  • 5½ dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • Instruktioner

    1. Häll i oljan i en kastrull tillsammans med curryn. Stek ihop i ca en minut. Lägg sedan i riset och den krossade vitlöken.
    2. Stek riset och vitlöken tillsammans med curryn i ca 4 minuter Häll nu i vattnet och lägg i buljongtärningen. Låt nu riset koka tills vattnet är helt borta och riset känns mjukt.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben