Fylld franska

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel kvällsrätt eller till en liten vickning!

Ingredienser

  • 1 långfranska
  • 2 ägg
  • 1 purjolök
  • 100-150 g rökt skinka
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonnäs
  • Instruktioner

    Koka och skär äggen i bitar. Skär purjolöken i strimlor och koka dem lätt. Låt dem kallna. Skär skinkan i tärningar. Vispa grädden och blanda ner majonnäs, ägg, purjolök och skinkan. Skär franskan i skivor - inte helt igenom och lägg blandningen mellan skivorna. Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter i 200 grader. Servera med en sallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Picknick
    Ett av alla sommarens nöjen är att kunna äta sin lunch eller middag ut...

    Ekens hemligheter
    Mycket handlar om ek idag. Allt från ekspån i enkla australiensiska vi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben