Fylld hummer

Serverar: 4 portioner

Till denna förrätt serverade vi hjortrullader till varmrätt och björnbärskåta som dessert.

Ingredienser

  • 2 humrar
  • 3 dl hollandaisås
  • 1 skiva dagsfärskt vitt bröd
  • 1 gul lök
  • Parmesanost
  • Ströbröd
  • Paprikapulver
  • Cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Dela hummern och skrapa ur köttet som hackas i bitas.
    2. Koka hollandaisåsen och låt kallna. Stek löken och låt kallna.
    3. Finfördela brödskivan. Blanda nu alla ingredienser och krydda fyllningen med paprikapulver och cayennepeppar.
    4. Fyll hummerskalen och strö över parmesanost och lite ströbröd. Gratinera i 175° i ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nordisk mästare
    Benny Cederberg, kökschef på restaurang Gastro i Helsingborg tog he...

    Gratinerade skaldjur
    Här följer två underbara recept - gratinerade havskräftor med en ljuvl...

    Matäventyr i Karibien!
    Maten här bland öarna varierar väldigt mycket. Å ena sidan kan man nju...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben