Fyllda ägg

Serverar: 10 portioner

Tid: 15 minuter

Gott och enkelt till påskbuffén.

Ingredienser

  • 5 hårdkokta ägg
  • 3 msk lättmajonnäs
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Blandad sallad
  • Instruktioner

    Dela äggen i halvor och gröp ur gulorna. Mosa gulorna i en skål med majonnäsen. Blanda ner kaviar och dill och smaka av med salt och peppar. Spritsa eller klicka fyllningen i ägghalvorna. Servera på salladsbladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Ägg, ägg, ägg!
    Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben