Fyllda ägg

Serverar: 2 portioner

En liten överraskning på sängen på morgonen eller som förrätt till påskmiddagen.

Ingredienser

  • 2 stora ägg
  • 2 msk grädde
  • 1 krm salt
  • 1/2 msk smör
  • 2 tsk kaviar
  • Instruktioner

    Hugg av toppen på ägget , töm ut innehållet och tvätta skalet. Vispa ihop grädde , ägg och salt. Smält smöret i en katrulkl och häll ner äggsmeten. Låt smeten långsamt bli krämig, rör hela tiden lugnt , med en träsked mot botten. Häll tillbaks äggröran i skalet och toppa med svart kaviar (eller iransk eller rysk!). Servera med lite bröd och champagne!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Ägg, ägg, ägg!
    Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben