Fyllda ägg

Serveras som lunch eller som förrätt.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • Anjovisfyllning
  • 1 liten burk ansjovisfiléer
  • 1 msk smör
  • ½ msk grädde
  • 1 msk hackad dill eller lök
  • Instruktioner

    1. Hacka ansjovisfiléerna fint och blanda med smör och grädde. Skala och halvera äggen på längden. Tag ut och mosa gulorna.
    2. Blanda dem med ansjovisfyllningen. Lägg fyllningen i de halva äggviteskålarna.
    3. Strö över klippt dill eller hackad lök

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Ägg, ägg, ägg!
    Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben