Fyllda kycklingfiléer

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

För alla kycklingälskare.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1-2 vitlöksklyftor, delade
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Soja
  • Pressad citron
  • Fyllning och servering
  • 200 g fetaost, finfördelad
  • 10 svarta oliver + gröna oliver, utan kärnor, hackade
  • 1 gul lök, liten, finhackad
  • 1-2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser till fyllningen. Skär en ficka för fetaostblandningen i varje filé. Lägg en sked fyllning i varje ficka och bind ihop med bomullssnöre. Lägg köttet i en smord ugnsform, gnid med vitlök och pensla med en blandning av olja, soja och citron. Stek i ugnen ca 40 minuter och pensla ytterligare en gång under stektiden.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben